Login
User Name:

Password:



Register

Forgot your password?
AFKMud 2.2.3
Author: AFKMud Team
Submitted by: Samson
SWFOTEFUSS 1.5
Author: Various
Submitted by: Samson
SWRFUSS 1.4
Author: Various
Submitted by: Samson
SmaugFUSS 1.9.4
Author: Various
Submitted by: Samson
SmaugFUSS 1.9.3
Author: Various
Submitted by: Samson
Users Online
CommonCrawl, AhrefsBot

Members: 0
Guests: 5
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
486
3,766
19,510
575
Zedethar

Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
» SmaugMuds » Codebases » SWR FUSS » Duplicate mobs bug after hotb...
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Duplicate mobs bug after hotboot
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Apr 16, 2014 3:05 am   
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Stan
Fledgling
GroupMembers
Posts23
JoinedNov 19, 2005

 
This modified SWR mud is my baby. Every time I use hotboot mob resets are used to spawn mobs even when the mob already exists. Also after the installarea command is used there are duplicate mobs in the newly installed area. I can pay for help fixing the bug.

Post is unread #2 Apr 16, 2014 9:44 pm   
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,899
JoinedJul 26, 2005

 
sometime soon I need to do some work on stuff anyways, ill try to get to it this weekend sometime. If you want some help message me and ill let you know where to email me a copy of your mud and ill take a look at it for you and send it back after fixing it as well. Personally though since I do tend to have time issues I would suggest trying it on a normal swrfuss and seeing if the issue is fixed there and fix yours in a similar fashion :)

Post is unread #3 Apr 17, 2014 11:56 pm   
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

ayuri
Magician
GroupMembers
Posts239
JoinedJun 13, 2008

 
What version of SWR are you using? There's been a lot of discussions about resets here on these forums. However, before one goes about slinging links, best to know if your running a FUSS codebase or not.

ayuri

Post is unread #4 Apr 18, 2014 5:50 am   
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Quixadhal
Conjurer
GroupMembers
Posts398
JoinedMar 8, 2005

 
Sounds to me like resets are being run after the copyover/installarea, without actually checking their parameters (assuming they HAVE them).

IE: you code a reset to load mob 3411 to room 2333 if it isn't there. Either the copyover screws up the game's knowledge that the mob is indeed already there, or the reset doesn't check and just blindly loads the mob there, present or not.

Post is unread #5 Apr 19, 2014 3:16 pm   
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Stan
Fledgling
GroupMembers
Posts23
JoinedNov 19, 2005

 
The code is based on stock swr and includes most swrfuss fixes and enhancements. Also, the swrfuss reset system fix is installed.
ayuri said:

What version of SWR are you using?
ayuri

Pages:<< prev 1 next >>